PERHATIAN: Khas untuk ibu bapa yang ada anak Tahun 1-Tingkatan 5 pada 2021 yang lemah Matematik.

Jom Maths Catch Bantu!

Jangan biarkan anak anda ketinggalan dengan silibus pelajaran terutama untuk subjek Matematik dan Sains! Berikan mereka peluang untuk berjaya kuasai asas pengiraan dan mahir dalam bidang sains yang kritikal pada masa kini.

Lebih-lebih lagi jika anak anda lemah dan kurang mudah faham dengan pembelajaran di dalam kelas harian. Sampaikan result peperiksaan jadi kurang memuaskan.

Tonton video dibawah ini sampai habis. Jangan skip! Tengok sampai habis.

Dah sedia nak tahu rahsia belajar secara efektif?

Tempat adalah terhad. Tempah tempat untuk anak anda sekarang!

Adakah anak anda mengalami antara masalah dibawah ini? 

Harga Yuran

Tak mampu ank invest lebih pada kelas-kelas lain kerana yuran tuisyen yang terlalu mahal?

Kurang Faham

Anak anda kurang faham dan lemah dalam pembelajaran terutama matematik di sekolah?

Selalu Gagal

Anak sering gagal dalam peperiksaan. Record pun banyak merah. Takut nak bagitahu.

Lemah Dan Tak Berminat

Anak anda lemah semangat untuk belajar. Sering kena marah sebab tak dapat jawab soalan.

Malas Ulang Kaji

Anak malas untuk ulangkaji pelajaran di rumah. Kena paksa pun jadi malas nak buat.

Buang Masa

Anak suka habiskan masa dengan gajet dan tak nak buat kerja sekolah langsung.

Lebih 16,403+ mengikuti program online di Maths Catch sehingga sekarang. Program KTO ni Menjadi Pilihan Utama Ibu-ibu Modern masa kini 

Apa Itu Program KTO Premium Maths Catch?

KELAS KTO adalah Kelas Tuisyen Online MATHS CATCH khusus untuk Matematik & Sains yang dijalankan secara tersusun, konsisten dan intensif setiap minggu.

Belajar secara live dan boleh bertanya terus kepada tenaga pengajar walaupun semasa kelas online berjalan.


subjek apa yang ditawarkan?

subjek yang kami sediakan untuk kelas tuisyen online (KTO) Premium Maths Catch adalah:

Matematik

Tahun 1 - Tingkatan 5


Matematik DLP

Tahun 3 - Tahun 6

(Guru mengajar dalam bahasa Inggeris)

Matematik Tambahan

Tingkatan 4 & Tingkatan 5


Sains

Tahun 4 - Tahun 6



Jadilah ibu bapa yang prihatin dengan masa depan anak anda

RAMAI IBU BAPA YANG PERCAYAKAN KAMI

Alhamdulillah anak-anak pun semakin pandai untuk mempelajari subjek. lagi-lagi waktu pkp sekarang ni.

" Sampai menggeletar tangan saya tengok result matematik anak "

Saya memang tak yakin dengan anak saya. Saua kenal anak saya tu memang lemah. Saya tak expect dia dari ZERO boleh terus dapat result A dalam peperiksaan. Siapa yang boleh ajar anak saya ni, sangatlah membanggakan saya sebagai seorang ibu.

" alhamdulillah selepas join kelas, anak saya sangat bersemangat untuk pergi ke kelas dan tak skip kelas online "

Anak saya ni memang lemah dalam pengiraan. Bila dah pergi tu, 1st time pun dah nampak happy bila balik rumah. Anak selalu cerita pengalaman belajar di Maths Catch sangat best. Tak pernah skip kelas online. 

" Ada orang RECOMMEND maths catch ni, lepas saya cuba alhamdulillah result anak improved "

Anak dari result D kepada A. Memang sangat bangga la dapat bantu anak saya. Anak pun seronok untuk belajar. Saya bersyukur sangat sebab mereka mula minat dalam subjek yang agak susah nak dikuasai.

Banyak Lagi ‘Proven Result’ Bagaimana Begitu Ramai Ibu Bapa Gembira Dengan Peningkatan Result ANak

Wah Menarik!
Apa lagi kelebihan jika saya hantar anak saya untuk join KTO MATHS CATCH ni?

kenapa kto maths catch?

kelebihan apabila menyertai Kelas Tuisyen Online (KTO) Premium MATHS CATCH:

Kelas 2 Jam Seminggu

Setiap kelas KTO berlangsung selama 2 jam untuk seminggu. Sesi yang ringkas dan padat. Anak anda tidak akan rasa stress dan bosan dengan tempoh masa belajar ini.

4x Kali Sebulan

Kelas KTO dijalankan sebanyak 4 kali dalam sebulan. Tidak mengganggu masa anda bersama dengan anak-anak. Anda juga flexible untuk set masa pelajaran anak anda.

Live Kelas Melalui ZOOM

Setiap kelas KTO yang berlangsung adalah melalui platform ZOOM. Sepanjang PKP kita akan guide anak anda melalui online di samping menjaga SOP yang ditetapkan.

Group Support

Khas kepada ibu bapa. Anda boleh bertanya soalan dan juga mendapat sebarang update terus dari kami sebarang jadual dan waktu kelas. Boleh tanya soalan bila-bila masa saja.

Modul Disediakan

Modul kelas akan disediakan. Lebih 3000 soalan dan kerja latihan untuk anak anda praktis. Teknik bergambar dan contoh-contoh juga disertakan di dalam modul. Panduan lengkap.

Pelbagai Aras Soalan

Pelbagai bentuk dan aras soalan yang kami akan sediakan untuk anak-anak anda. Rujukan untuk menjawab soalan peperiksaan juga disediakan secara percuma dari kami.

BARISAN PENDIDIK DI MATHS CATCH

dengan pengalaman barisan pendidik yang dah berjaya membantu lebih 500+ pelajar, kami yakin anak anda akan dapat kuasai subjek matematik dan sains

Cg Rajaei Ali

Sir Muzz

Cg Norizan

Cg Haslini

Cg Faiz

1,000+

Ibu bapa yang mendaftar anak-anak untuk belajar bersama KTO PREMIUM.

400+

Pelajar berjaya menguasai asas teknik yang betul dan mendapat markah tinggi.

5

Tenaga pengajar yang berpengalaman lebih dari 10 tahun mengajar.

90%

Dijamin sangat mudah untuk difahami walaupun anak bermula dari zero.

belajar online

Anak boleh ke belajar kalau buat pembelajaran secara online ni?

Soalan ini sering ditanyakan oleh ibu bapa kepada kami. Ini adalah feedback yang kami dapat daripada mereka yang dah join kami:

Feedback Spontan Kelas 1

Feedback Spontan Kelas 2

Jangan ambil mudah jika prestasi anak anda semakin membimbangkan. Bagi Kami bantu anak anda kuasai teknik pengiraan yang betul